Skip to content

Vi återställer raderade SMS

– från de flesta mobiltelefoner

Raderade sms. Vi hjälper dig med återställning av sms - Ahlberg data i Nacka Strand.

Vi återställer raderade sms. Ahlberg data är ett av få företag som kan hjälpa dig återställa raderade sms från olika sorters mobiltelefoner.

Hur vi återställer raderade sms

Låt oss ta död på myten som skapats på Internet om att det är enkelt att återställa raderade sms – att man kan göra det själv med hjälp av mjukvara man kan ladda hem gratis på nätet. Så är det inte i verkligheten, särskilt inte när det gäller nyare mobiler.

I äldre telefoner lagrades sms:en oftast på sim-kortet, vilket gjorde det mer okomplicerat att återställa dem. Detta gäller inte längre.

För att kunna återskapa sms från en nyare smartphone krävs det inte bara mjukvara, utan man måste ha särskild hårdvara också som tillsammans med olika mjukvaror kan öppna upp telefonen så att man först kan kopiera hela innehållet i den i form av rådata – ettor och nollor. Vi brukar kalla det mobiltömning.

Spårar upp raderade SMS och återställer dem

Först därefter kan vi spåra upp sms:en och återställa dem. Det är dock, om man ska vara ärlig, inte alltid möjligt att få fram dem. Det beror en hel del på vad du har för telefon och hur du har hanterat den om vi ska lyckas återställa sms:en.

Vi tar in alla mobiler (och surfplattor) för gratis undersökning innan vi ger besked om det går eller inte att återställa dina sms. Går det att återskapa dem får du ett fast pris av oss och därefter bestämmer du hur du vill gå vidare.

Väljer du att avbryta – eller om vi inte kan återställa sms:en – tar vi inte heller betalt.

Återställning raderade sms. Ahlberg data.

Utläsning av data från interna minneskretsar.

Kontakta oss gärna på telefon (08-718 07 20) eller via vår chatt och beskriv dina önskemål och vilken telefon det gäller – så kan vi ge dig en första prognos om det finns chans att rädda dina sms.

Våra öppettider:

Måndag – onsdag 08:00 – 18:00
Torsdag – fredag 08:00 – 18:00.

Du är även välkommen att besöka oss utan tidsbokning på Cylindervägen 12 i Nacka Strand. Välkommen!

Några länkar: